A Nagyi föztje + amit megtanultam

HELLA Konyhája

HELLA Konyhája

Liba-kacsamell sonka

2018. október 13. - Hajószakács

A megtisztított szárazra törölt melle húsokat bedörzsöljük a barna cukorral, sóval 1:1 arányban kevert páccal. A pácot érdemes reszelt szerecsendióval, és vágott rozmaringgal enyhén megbolondítani. Egy napos hűtőben tárolás után a melleket kézzel megtisztítjuk a felesleges páctól. A friss rozmaringot és kakukkfüvet mellécsomagolva egy gézbe tekerve 10 napig a hűtőben érleljük.

Vékonyan szeletelve pirítós bagetten fokhagymás vajjal kitűnő reggeli, vacsora. Természetesen előételként is tálalható, bár így egy kellemes salátát érdemes hozzá tálalni.

Forrás: chili tv

- fp 2017 - 

A bejegyzés trackback címe:

https://hajokonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr212455327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása